Δωμάτια

6 ΤΥΠΟΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Το Messonghi Beach Hotel προσφέρει διάφορους τύπους καταλυμάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται από άνεση, βολικές παροχές και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές, αφού συνδυάζουν εγκαταστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

 

Οι μονάδες απέχουν ελάχιστα από την παραλία, έχουν λιτή διαρρύθμιση και διακόσμηση σε γήινες αποχρώσεις. Εξοπλισμένες με ξύλινα έπιπλα, όλες προσφέρουν βασικές ανέσεις που υπόσχονται να καλύψουν κάθε σας ανάγκη στις διακοπές. Επίσης, παρέχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, τις πισίνες, τους περιποιημένους κήπους ή την παραλία.

Παραθαλάσσια Superior Bungalows (Beach front Superior Bungalow)

Τα παραθαλάσσια bungalows ανακαινίστηκαν το 2015 και βρίσκονται ακριβώς μπροστά στο κύμα, δίνοντας την αίσθηση ενός κομψού περιβάλλοντος, με ιδιωτική βεράντα, ελεγχόμενο κλιματισμό και μπάνιο με ντουζιέρα.Κάθε δωμάτιο διαθέτει όμορφα έπιπλα και προσφέρει μια απολαυστική θέα της Μεσογείου καθώς και της ηπειρωτικής Ελλάδας ενώ η ηλιοθεραπεία και η κολύμβηση απέχουν μόνο κάποια δευτερόλεπτα. Είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση 42 ιντσών, θυρίδα αποθήκευσης, συσκευές για καφέ και τσάι και μικρό ψυγείο. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.  Πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.

Υπάρχουν δύο είδη Superior Bungalows. Το double (1 δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια) και το οικογενειακό (με δύο συνδεδεμένα δωμάτια, το καθένα με δύο μονά κρεβάτια). Παρέχεται υπηρεσία καθημερινού καθαρισμού. Τα κλινοσκεπάσματα ανανεώνονται κάθε τρεις μέρες ενώ οι πετσέτες κάθε δύο μέρες.

Superior Plus Δίκλινα Δωμάτια (Superior Plus Twin room)

Τα superior plus twin room ανακαινίστηκαν το 2016 και είναι κομψά. Αυτά τα δωμάτια απαρτίζονται από δυο μονά κρεβάτια, δεν υπάρχει επιλογή για τρίτο αναδιπλωμένο κρεβάτι, κούνια μπορεί να προστεθεί εφόσον ζητηθεί. Είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση 42 ιντσών, θυρίδα αποθήκευσης, συσκευές για καφέ και τσάι και μικρό ψυγείο. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.  Πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν απερίσπαστα τη θέα της θάλασσας ή των όμορφα διατεταγμένων κήπων από την επιπλωμένη με τραπέζι και καρέκλες  βεράντα. Παρέχεται υπηρεσία καθημερινού καθαρισμού. Τα κλινοσκεπάσματα ανανεώνονται κάθε τρεις μέρες ενώ οι πετσέτες κάθε δύο μέρες.

Superior Δίκλινα Δωμάτια (Twins, River Houses, Poseidon)

Τα superior  δίκλινα δωμάτια περιλαμβάνουν 2 μονά κρεβάτια και δυνατότητα τοποθέτησης 3ου πτυσσόμενου κρεβατιού. Ανακαινισμένα το 2012, και με πιο προσεγμένη διακόσμηση, τα superior δωμάτια διαθέτουν , κλιματισμό, ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση .Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και ντους. Παρέχεται Wi-Fi κατόπιν αιτήματος και με πρόσθετη χρέωση. Όλα τα δωμάτια οδηγούν σε ηλιόλουστο μπαλκόνι ή αίθριο με τραπέζι και καρέκλες, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ή τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους με τις πισίνες.

Παρέχεται υπηρεσία καθημερινού καθαρισμού. Τα κλινοσκεπάσματα ανανεώνονται κάθε τρεις μέρες ενώ οι πετσέτες κάθε δύο μέρες.

Superior Plus Οικογενειακό Δωμάτιο

Τα superior plus family rooms ανακαινίστηκαν το 2017 και είναι κομψά. Αυτά τα δωμάτια απαρτίζονται από δυο μονά κρεβάτια και κουκέτες (για 2 παιδιά).  Είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση 42 ιντσών, θυρίδα αποθήκευσης, συσκευές για καφέ και τσάι και μικρό ψυγείο. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.  Πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.

Παρέχεται υπηρεσία καθημερινού καθαρισμού. Τα κλινοσκεπάσματα ανανεώνονται κάθε τρεις μέρες ενώ οι πετσέτες κάθε δύο μέρες.

Superior Οικογενειακό Δωμάτιο (Twins)

Τα superior οικογενειακά δωμάτια είναι πιο ευρύχωρα από τα δίκλινα δωμάτια, και περιλαμβάνουν 4 μονά κρεβάτια ή 2 μονά κρεβάτια και μια διπλή κουκέτα για 2 παιδιά. Παρέχουν κλιματισμό, ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και ντους. Παρέχεται Wi-Fi κατόπιν αιτήματος και με πρόσθετη χρέωση. Όλα τα δωμάτια οδηγούν σε ηλιόλουστο μπαλκόνι ή αίθριο με τραπέζι και καρέκλες, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ή τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους με τις πισίνες. Τα οικογενειακά δωμάτια superior βρίσκονται στο ισόγειο.

Παρέχεται υπηρεσία καθημερινού καθαρισμού. Τα κλινοσκεπάσματα ανανεώνονται κάθε τρεις μέρες ενώ οι πετσέτες κάθε δύο μέρες.

Comfort Bungalow Οικογενειακά (2 bedroom interconnecting rooms)

Αυτά τα δωμάτια βρίσκονται στο Bungalows Village και αποτελούνται από 2 ξεχωριστά δωμάτια, τα οποία χωρίζονται με πόρτα και είναι ιδανικά για τις οικογένειες. Μοιράζονται ένα κοινόχρηστο μπάνιο με ντους και με στεγνωτήρα μαλλιών (σε μερικά δωμάτια  ο στεγνωτήρας διατίθεται από την Rec  με ένα μικρό deposit το οποίο επιστρέφεται με την αναχώρηση του πελάτη). Όλα είναι κλιματιζόμενα  (η μονάδα κλιματισμού βρίσκεται στο ένα από τα δυο δωμάτια) και εξοπλισμένα με ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση. Παρέχεται Wi-Fi κατόπιν αιτήματος και με πρόσθετη χρέωση. Όλα τα δωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο και διαθέτουν ηλιόλουστο αίθριο με τραπέζι και καρέκλες, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα ή τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους με τις πισίνες.

Παρέχεται υπηρεσία καθημερινού καθαρισμού. Τα κλινοσκεπάσματα ανανεώνονται κάθε τρεις μέρες ενώ οι πετσέτες κάθε δύο μέρες.

Comfort Δίκλινα Δωμάτια (Poseidon , Riverside)

Τα comfort δίκλινα δωμάτια περιλαμβάνουν 2 μονά κρεβάτια και δυνατότητα τοποθέτησης 3ου πτυσσόμενου κρεβατιού. Έχουν λιτή επίπλωση, και διαθέτουν, κλιματισμό, ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και ντους. (σε μερικά δωμάτια  ο στεγνωτήρας διατίθεται από την Rec  με ένα μικρό deposit το οποίο επιστρέφεται με την αναχώρηση του πελάτη) Διατίθεται Wi-Fi κατόπιν αιτήματος και με πρόσθετη χρέωση. Όλα τα δωμάτια έχουν ηλιόλουστο μπαλκόνι ή αίθριο με τραπέζι και καρέκλες, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την όμορφη θέα στη θάλασσα ή τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους με τις πισίνες.

Παρέχεται υπηρεσία καθημερινού καθαρισμού. Τα κλινοσκεπάσματα ανανεώνονται κάθε τρεις μέρες ενώ οι πετσέτες κάθε δύο μέρες.

Today's weather at Messonghi Beach Hotel!

{{max_temp | number:0}} ℃ {{min_temp | number:0}} ℃

Next 5 days forecast

  • {{day.dt_txt | asDate | date:'EEE d MMM'}} {{day.main.temp_max | number:0}} ℃ {{day.main.temp_min | number:0}} ℃